Tegoroczny XXI finał konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” odbędzie się 31 lipca br. na terenie Muzeum „Górnośląski Park Etnograficzny” w Chorzowie.
W konkursie oceniane i wybierane będą najlepsze regionalne produkty spożywcze i potrawy przygotowane według tradycyjnych receptur.
Zapraszamy do udziału producentów tradycyjnej żywności, koła gospodyń wiejskich, restauracje, gospodarstwa agroturystyczne.
Wypełnione dokumenty zgłoszeniowe (karta zgłoszeniowa, zgoda na przetwarzanie danych) prosimy przesyłać do 24.06.2022r. na adresy:
O/ Bielsko-Biała Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 33/ 827-34-51
O/ Częstochowa Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 34/ 377-01-19
O/ Mikołów b.Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. kontaktowy 32/325-01-14