^ Góra strony
Biuletyn Informacji Publicznej  
Zaloguj

Wpisz Imię, Nazwisko i hasło

Użytkownik
hasło

Kalendarz szkoleń

Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
4
5
8
9
10
13
16
17
22
25
27
28
29
Data : piątek, 29 czerwiec 2018
30

Newsletter

Galeria

baner galeria  

Przetwórstwo na poziomie gospodarstwa - II etap szkoleń

PLAKAT3b

 

Szkolenia prowadzone są w Centrum Doradztwa Rolniczego Oddział w Radomiu,
ul. Chorzowska16/18, które posiada bazę dydaktyczną – Centrum Praktycznego Szkolenia w zakresie Małego Przetwórstwa.

. Obecnie realizowany jest II etap szkoleń, który zamknie się w terminie:

II etap: 01.01.2015r – 30.05.2015r.

       Uczestnikami szkoleń mogą być osoby zatrudnione w rolnictwie lub leśnictwie.

Koszty uczestnictwa w szkoleniu, koszty dojazdu na szkolenie i koszty organizacyjne finansowane są z budżetu projektu.

W związku z ograniczoną ilością miejsc , o udziale w szkoleniu decyduje kolejność zgłoszeń.

Informacji dotyczących spraw organizacyjnych i naboru na szkolenie , dla osób z terenu województwa śląskiego ,udzielają pracownicy Śląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Częstochowie: Beata Fąfera - tel. 34 / 377-01-19, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i wyznaczeni opiekunowie poszczególnych grup szkoleniowych,

a także pracownicy CDR Oddział w Radomiu : Barbara Sałata tel. 483656935, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. , Bolesław Pieczyński, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i Ireneusz Gradka, e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Załączniki:

1. Program szkolenia

2. Harmonogram wyjazdów na szkolenie do Radomia – II etap

3. Harmonogram wyjazdów na szkolenie do Radomia (archiwum)

4. Dobór uczestników

5. Karta uczestnictwa