^ Góra strony
Biuletyn Informacji Publicznej  
Zaloguj

Wpisz Imię, Nazwisko i hasło

Użytkownik
hasło

Kalendarz szkoleń

Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
3
8
9
14
15
16
21
22
28
29

Newsletter

Galeria

baner galeria  

„Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” 2017

Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie
       zaprasza do udziału w XVII edycji konkursu

„Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów”
na
najlepszy regionalny produkt żywnościowy województwa śląskiego
oraz
najlepszą potrawę regionalną


Finał Regionalny Konkursu odbędzie się 30 lipca 2017 roku na terenie Muzeum „ Górnośląski Park Etnograficzny” w Chorzowie podczas Jarmarku Produktów Tradycyjnych

Konkurs ma charakter otwarty. Przystąpić może do niego każdy producent wyrobów regionalnych i tradycyjnych z województwa śląskiego, który spełnia kryteria konkursowe.

Poniżej znajdziecie Państwo aktualne  formularze zgłoszeniowe (produkt i gastronomia) oraz regulaminy poszczególnych konkursów.Nkd logo

Wszelką pomocą w zakresie wyboru produktu czy potrawy oraz przygotowania wymaganych dokumentów , jak co roku, służą współpracujący z Państwem doradcy Śląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Częstochowie na terenie całego województwa.

Przygotowaną dokumentację prosimy o dostarczenie do ŚODR w terminie do dnia 26 czerwca br. tak abyśmy mogli wszystko jeszcze raz przejrzeć i ewentualnie uzupełnić przed złożeniem zgłoszeń do Urzędu Marszałkowskiego.

Szczegółowych informacji w sprawie konkursu NKD udzielać będą pracownicy Działu Rozwoju Obszarów Wiejskich:

ŚODR Częstochowa – Paulina Makles , tel. 34/ 377 01 19

ŚODR O/ Mikołów –   Barbara Majnusz, tel. 32/ 325 01 43

ŚODR O/ Bielsko Biała – Agnieszka Zoń, Anna Zawadzak, tel. 33/ 814 45 41

 

Załączniki:

Regulamin konkursu - na najlepszą potrawę regionalną,

Regulamin konkursu - na najlepsze produkt i potrawę regionalną,

Regulamin konkursu - na najlepszy regionalny produkt żywnościowyregionalny produkt żywnościowy,

Zgłoszenie - potrawa 2017,

Zgłoszenie - produkt