^ Góra strony
Biuletyn Informacji Publicznej  
Zaloguj

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kalendarz szkoleń

Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
11
17
18
19
24
25
26
29
30
31

Szkolenie PIP - Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa.

PIP banner 

Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa.

Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach zaprasza pracodawców do udziału w programie prewencyjnym, którego celem jest ograniczanie zagrożeń wypadkowych i zawodowych, poprzez zapewnienie przestrzegania przepisów prawa pracy, w szczególności bezpieczeństwa i higieny pracy. Pracodawcy, którzy zdecydują się na udział w programie, opartym na zasadzie samokontroli, uzyskują pomoc inspektorów pracy w efektywnym dostosowaniu przedsiębiorstwa do obowiązującego prawa.

 

W dniu 26 października 2020 roku o godzinie 09:00 odbędzie się bezpłatne szkolenie za pomocą komunikatora Skype.

Link do szkolenia :    https://join.skype.com/a1qPATdE4h9Y

 

W trakcie szkolenia nasz specjalista wyjaśni jakie wymagania prawne i standardy BHP powinien spełnić pracodawca, aby uczynić zakład bardziej bezpiecznym. 

Dla pracodawców uczestniczących w szkoleniu oferujemy bezpłatne wydawnictwa związane z realizacją ww. programu prewencyjnego oraz pomoc merytoryczną przez cały okres realizacji programu.

Zgłoszeń do udziału w szkoleniu można dokonać drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  wypełniając załączoną kartę zgłoszenia.

Karta zgłoszenia udziału w programie prewencyjnym Państwowej Inspekcji Pracy - „BHP w zakładach przetwórstwa mięsa”:  Karta zgłoszenia.docx

 

Szczegółowe informacje o programie prewencyjnym:
http://www.bhpnatak.pl/html/program_prewencyjny.html

 PIP logo